Nøgne Ø, double IPA

Nøgne Ø’s IPA har nok været den trofasteste genganger ved de fleste ølsmagninger, vi har holdt. Først og fremmest fordi det er en uforskammet god øl og repræsentant for sin genre. Og så vil vi da gerne slå et slag for et stakkels bryggeri, der i hjemlandet ikke må vise sin egen hjemmeside.

Nok om det. På European Beer Festival brillierede standen for Nøgne Ø med en doble IPA på fad. Vi havde gemt den til aller sidst med meget høje forventinger. Den var vist nok markedsført som værende med en teknisk IBU på 100. Forventningerne var måske dobbelt så høje som normalt til “det kompromisløse Bryggeri”, så måske derfor blev vi dobbelt så skuffede.

Men Jesper, my brother in IPA, og jeg synes ikke, at den rykkede. Vores smagsløg var blevet forvirret af for mange forskellige smagsindtryk til at kunne lave den nærmere analyse. Men da vi bekymret forlod festivalen og overvejede, om vores smagsløg simpelt hen var blevet bedøvede, tog vi en Little Grympy Man (en quadruple) fra Amager Bryghus og kunne konstatere, at der stadig var liv bagerst på tungen.

Skuffelsen må vi skylle ned senere over en IPA. Den ved vi da, hvad er.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s