Nørrebro Bryghus, Fødselsdagsbryg

Denne øl er brygget i anlednings af Nørrebro Bryghus’ 5 års fødselsdag. Palle og jeg er enige om, at hvis nogen skulle få den gode ide, at brygge en øl til en af vore fødselsdage, måtte de da godt brygge en lidt bedre øl.

Der er tale om en flot ravfarvet øl med en beskeden skummængde, dog med fine gardiner. Duftindtrykket er beskedent. På Nørrebro Bryghus har de en tendens til at servere deres øl en anelse koldere end nødvendigt og man er derfor nødt til at lade sin øl stå lidt inden det rigtig er værd at smage på den.

I mellemtiden kan man så passende spise bryghusets dejlige krydrede mandler, hvilket dog har den utilsigtede konsekvens, at ens ølsmageevner reduceres. Ølsnacks bør vælges med omhu, hvis man er ude i en seriøs smagning. Det er vi dog ikke – vi er bare ude at få et par fyraftensøl.

Fødselsdagsbryggen smager fint at humle, men må betegnes som en ikke udpræget spændende øl, selvom den i følge Nørrebro Bryghus indeholde både honning fra dronningens have i Fredensborg og aromahumle fra New Zealand. Man provokerer ikke nogen ved at byde på en fødselsdagsbryg, men man begejstrer heller ikke. Der er anden og mere spændende øl at finde på Nørrebro – og der skal mere til før vi råber hurra.

Karakter (0-6): 3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s