Mikkeller, Single Hop Warrior IPA

mikkeller

Tapiren er blevet vikar på det omfattende stofområde, Mikkeller, fordi Martin har måtte lægge sig (med influenza vel at mærke). Man kan sige rigtig meget godt om Mikkeller, og det har denne blog også helt velforjent gjort. Blandt andet at de ikke dyrker begrænsningens kunst. Men altid overraskende Mikkeller går så ud og lancerer en IPA, hvor de kun har brugt en slags humle. Warrior. Det er en humletype  har sat sit præg på nogle af de seneste par års mest spændende og grænseoverskridende IPA er  fra amerikanske bryggerier. Det er ikke en kriger, men tæt på at være kunst.

Det er blevet til en fremragende IPA, utrolig rent ramt. Det er ikke noget overraskende i den, som der fx var i Mikkellers Hoppy Witt. Mikkellers varemærke har vel været det ekstreme og det at være øllets svar på fusionskøkkenet. Her er vi back to basis. Hunlet duft, humlet smag. And we like it.

Kan man lide en god IPA, så fåes den ikke så meget bedre. Ikke voldsom. Men tæt på at være mesteren som fx Nøgne Ø’s udgave. Jeg smagte senere Amager Bryghus s Christianshavn India Pale, som også er rigtig god. Den indtog vi på overraksende velforsynede Cafe Langebro. Men Mikkeller er min personlige favorit. Fem kæmpe humle blomster til den.

Karakter (0-6): 5
Smagt fra fad

8 thoughts on “Mikkeller, Single Hop Warrior IPA

 1. Herligt. Jeg glæder mig til mine smagsløg kommer i bedre form. Man skal jo forbi Plan B eller Ølbaren og nyde den fra fad. Flaskeudgaven er allerede landet i Ølbutikken, led blot efter den flaske med den mest pinke etiket du nogensinde har set 🙂

 2. Når nu selveste Tapiren og Hr. Gødvad fremhæver Green Gold som Mikkellers IPA hovedværk er jeg godt nok (humle)bitter over at jeg blev ølmoden i så sen en alder !!!!
  Så vidt jeg ved brygger Mikkeller ikke flere eksemplarer af den.

 3. Næh. Den findes ikke længere. Men det kan den jo komme til. Måske var det noget med en netbåren kampagne “Green Gold tilbage”.

 4. Jeg har hørt, at selvsamme Hr. Gødvad skulle være manden for netbårne kampagner (eller var det hans loyale sidemand?), så måske vi skulle skubbe på. Jeg husker nemlig heller ikke at have stiftet bekendtskab med det grønne guld.

 5. Og så lige en hilsen til rekonvalescenten med de plagede smagsløg. Håber febertågerne forlader dig snarest. Som du sikkert ved, vil Tapiren og eders trofaste brother in arms tage et par studiedage i det preussiske, så du må have smagsløgene parat til hjemkomsten. Mon ikke vi kan finde plads til et par gyldne dråber i bagagen hjem.

 6. Hey på Allbeer,
  Tak for den gode blog og de mange gode anmeldelser. Jeg klikker mig tit forbi jeres side og læser en anmeldelse eller to. Jeg er efterhånden blevet så magelig at jeg kun gider læse anmeldelser af anmeldere jeg på forhånd ved jeg er enige med 😉
  Jeres anmeldelse af Mikkellers Warrior Single Hop IPA, og ikke mindst den efterfølgende diskussion af Warrior versus Green Gold, inspirerede mig til et blogindlæg med titlen ’Green Gold’ på mikkeller.dk
  *keep up the good work*
  Bedste hilsner
  Thomas Schøn

 7. Hey Thomas !

  Tak for opbakningen – det sætter vi stor pris på. “Måske” er ikke godt nok, vi venter spændt på at du kommer til bunds i sagen.

  En afgørende træk kunne være, at du overtaler Leslie til at komponere en sang om Green Gold. Det tror jeg ikke Mester Mikkeller kan modstå 🙂

  Til læserne; Se Thomas’ blogindlæg her: http://www.mikkeller.dk/index.php?id=41&blog_id=58

  Bedste Hilsner,
  Martin Goldbach Olsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s