5 thoughts on “Om Allbeer

  1. Hej. Jeg tillader mig at skrive, da jeg kan se I omtaler en chili øl kaldet Dracuella Chili Stout. Kan I evt. fortælle mig, hvor jeg kan få fat i nogle af disse øl? Jeg har før smagt Midtfyns chili øl, den er udmærket. Den bedste chili øl har jeg dog fået på Svaneke Bryghus på Bornholm – den smagte perfekt! Desværre kunne jeg ikke købe nogle med hjem, da de ikke blev lavet på flaske. Jeg håber I kan hjælpe – jeg synes nemlig ikke, at der er særlig mange steder, man kan få disse velsmagende chili øl. På forhånd tak. Mvh. Brian Lund, Esbjerg.

  2. Hej Brian !

    Dracuella Chili Stout er aarhusiansk håndbryg . Miss Håndbryg – af høj klasse. Vi har været så heldige at snuse én op her på Allbeer, men de er ikke til salg nogle steder. Dog har Miss Håndbryg besluttet at lave en ny udgave med en lidt mildere chilidosering til KIOSHK på Sønderboulevard. De holder en øldag i september, hvor man vist skal være et skarn for ikke at dukke på.

    Læs mere på Facebook her: http://www.facebook.com/home.php#/topic.php?uid=72985270095&topic=10107

    Hvad hedder den chili øl fra Svaneke ?

  3. Salute to all beer lovers in Norway.

    My name is George, and I’m owner Greek’s best beer web page. If you like to have a contact and partnership please reply.

    You can find us at http://www.Beer-Pedia.com and beer-pedia.blogspot.com too.


    Best Regards, Geo.

Skriv en kommentar